Viser arkivet for august, 2016

Origo tek kveld

Vikenhuset var ei av mange saker som skapte debatt på Jølster-sona

Som sikkert mange har fått med seg, er det no i næraste framtid teppefall for fenomenet Origo
Jølstersona var lenge eit mykje brukt forum, men dei siste åra har det blitt mindre og mindre bruk. Tidene endrar seg som kjent, og slik også bruk av sosiale medium. No er det altså snart slutt for Origo sin del og eg vil med dette nytte høvet til å takke for følgjet sidan veslejulafta i 2008. Det var moro ei stund, og sikkert også nyttig for mange. Nyttig som informasjonskanal og nyttig til tidsfordriv og hygge.
Når det no snart er slutt så er det ein del ting tidlegare brukarar må vere klar over og ta omsyn til.
Eg legg ved den informasjonen som er sendt ut og som kvar enkelt får ta stilling til som dei vil.

Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har vært en plattform for mye moro og nytte, og er det i enkelte kriker og kroker fortsatt. Men kostnaden mot nytten forsvarer det dessverre ikke lenger. Derfor kommer vi til å stenge for videre bruk av Origo 31. oktober.
Det er så mye bra innhold, historier og samtaler på Origo at vi ønsker å beholde det for ettertiden. Derfor kommer vi til å la offentlige sider på Origo leve videre. De vil ikke kunne redigeres, men de vil være der. Synlige på internett og mulig å søke seg frem til på Google. Fram til vi stenger har du tilgang som i dag til å endre, slette og skrive. Etter 31.8. blir det ikke mulig å gjøre noen endringer, logge seg inn, eller lage noe nytt.
Du får muligheten til å hente ut ditt eget innhold. Vi har laget klar en side hvor du kan eksportere alt av innhold du har bidratt med, på tvers av soner. Denne kan du velge å hente nå, ved å gå under “Innstillinger” og “Last ned innholdet ditt”. Du kan også hente alt innhold rett før stenging, hvis du ønsker å bruke Origo litt lenger. Vi gir ny beskjed noen dager før utgangen av oktober.Rettighet til innhold: Alt innhold som er lagt inn i Origo tilhører brukeren. Du kan ikke uten videre (dvs eksplisitt samtykke) hente ut (manuelt eller automatisk) og lagre/bruke innhold som er lagt inn av andre folk, selv i soner der du er vert. Se vilkårene her.
Vi kan ikke eksportere hele soner, siden flere bidragsytere har rett til sitt innhold. Hvis du har fått lov av alle andre bidragsytere kan vi hjelpe deg med å gjøre sånn at du kan importere sonen din inn i WordPress. Kontakt oss på kontakt@origo.no.
Dele med lokalaviser? Origo har gitt deg muligheten for å dele innhold du poster i soner, videre til lokalavisen. Dette vil nå avsluttes. Ønsker du å fortelle om arrangementer, dele bilder eller sende debattinnlegg, har avisene nyere tjenester for dette som du enkelt finner fra forsidene deres.
Takk for alt du har skapt og delt på Origo siden 2007

Danseøving - Leikarring

Folkedansøvinga for barn og ungdom startar opp att i Eikås ungdomshus tysdag 23.august.
Tidspunkt: 17.30-18.30 (1.-4.kl.) og 19.00-20.00 (f.o.m. 4.kl.).
Kan bli endringar i tidspunkt og gruppeinndeling avhengig av oppmøte.
Kom og bli med, og finn ut om dette er noko for deg. Dans er sosialt og moro, og i tillegg får du super trim!
Instruktør: Mari Andrea Ness
Arrangør: Jølster kulturskule og Eikås ungdomslag